2016

Mesås-träff 23-25 September Fejan

Dag 1
Kökschefen och Fiskar’n anlänt Fejan vid 18-tiden och vi påbörjade kvällen med en middag bestående av grillad entrecote, klyftpotatis, sallad, dryck SomeZin och som avslutades med lite whisky och rom-provning.
Dag 2
Vi startade dagen med en rejäl frukost, kaffe, juice, yoghurt å lite rostbröd. Därefter tog vi en promenad bort till Karantän och Kajakboden. Som lunch när vi kom hem grillades det hamburgare. Vi hade en hel del att prata då det var ett tag sedan vi sågs. Stora Norrland som skulle anlända runt lunch denna dag hade tyvärr missat anslutningsbussen ifrån Norrtälje så han vände kosan hemåt.
Vi började förbereda kvällens festligheter som bestod av färska kräftor, köttfärspaj, sallad, öl som dryck och naturligtvis en lite klar vid sidan om. Senare på kvällen övergick vi till lite rött med ost.
Dag 3
Lite slitna efter 2 dagars festligheter styrde WM båten hemåt vid ca 14-tiden efter att frukost hade inmundigats.

Närvarande: Fiskar’n, Kökschefen och Webmaster
Mat: Grill samt kräftor
Dryck: Öl, vin, snaps, whiskey samt lite rom.

Årets Julöl

Vi träffades på Wirströms Pub i Gamla stan och inmundigade några goda Ipa och mörka Lager. Kvällen fortlöpte därefter på Ardbeg Embassy där vi åt en god middag bestående av Älgfile, Hjortburgare och ett gott rött vin Terrazas Malbec. Vi hann även med några Wisby öl innan middagen.

Närvarande: Fiskar’n, Mesåsgeneralen, Junior och Webmaster
Mat: Älgfile, Hjortburgare
Dryck: Div Öl och Vin.